Hopa

hopa kraslotenMiljonair worden zonder dat het je een cent kost? Hopa online krasloten geeft nieuwe spelers gratis 5 euro speelgeld zonder verdere verplichtingen. Kies vervolgens voor bijvoorbeeld het online kraslot 3 WOW en het zou zo maar werkelijkheid kunnen worden dat je een miljoen euro wint. Naast deze ” grootste prijs ooit” zijn er vele andere hoge jackpots beschikbaar van o.a. €200.000,- Zelfs met een inzet van slechts 10 cent per spel, kan je al €10.000 winnen!

Online Krasloten

Iedereen kent ze wel, de papieren/kartonnen kraskaarten waarbij je de vakjes open krast en bij 3 gelijke bedragen het aangegeven geld bedrag wint. Online krasloten zijn qua speelprincipe nagenoeg gelijk (je ziet gelijk wat je eventueel gewonnen hebt), maar bieden meer spelplezier aangezien er bij de online krasloten meer opties mogelijk zijn, zowel grafisch als extra bonus win kansen.

Hopa Krasloten

Hopa is een kanspel platform met een grote verzameling (110+) online krasloten e.a. kansspellen. Ze maken gebruik van een legaal en gecontroleerd spelsysteem (in flash), waardoor je hier gerust een gokje kan wagen. Qua winkans zit je bij Hopa goed, aangezien op 1 vd 3 spellen een prijs valt. De winkans is zelfs veel groter dan bij de papieren kraskaarten e.a. loterijen. Momenteel zijn er ongeveer 4 verschillende kansspellen waarbij je kans kan maken op 1 miljoen euro. Bij de meeste andere spellen van Hopa is de jackpot €200.000. Indien de jackpot al gevallen is, zal dit gelijk kenbaar worden gemaakt. Hierdoor zal het niet gebeuren dat je een spel speelt in de hoop om de jackpot te winnen, die niet meer beschikbaar is.

Gratis speelgeld

Zoals eerder vermeld ontvangen nieuwe spelers gratis €5 echt speelgeld zonder verdere verplichtingen. Om deze te ontvangen is het alleen nodig om je te registreren en in te loggen bij “Voor echt geld spelen”.  Je zal zien dat de vijf euro gelijk in je saldo staat.  Het is dus echt mogelijk om gratis geld te winnen en het gewonnen bedrag op je rekening te laten bijschrijven. Waarom wordt er speelgeld weg gegeven? Hopa is er van overtuigd dat als je hun spellen speelt met echt geld en dus echt kans maakt op uitkeerbare geldbedragen, veel spelers de spanning van het spel zullen waarderen. Het blijkt dan ook dat veel spelers vervolgens gebruik maken van de 100% bonus vergoeding bij een eerste geld storting. Dit betekend dat als een speler bijvb. 20 euro op z’n account stort, er €20 extra bij krijgt.

>> Hopa beschikt nog niet over een Nederlandse kansspel vergunning, BetCity is wel legaal in NL.