Fruits4Real

Er zijn enorm veel aanbieders van online gokkasten / videoslots, maar als je op zoek bent naar klassieke Nederlandse speelautomaten die net even wat leuker zijn, dan wordt het lastig. Fruits4Real is typisch een aanbieder van Nederlandse gokkasten die net even wat spannender zijn. Dit zie je bijvoorbeeld terug aan de max. te winnen prijzen. Vaak is de hoofdprijs 200 punten wat neerkomt op 20 euro. Bij Fruits4Real zijn er gokkasten met hoofdprijzen die vele malen hoger zijn. Zo is het mogelijk om in 1 draai zo’n 2000 punten te winnen. Ook is er veel aandacht besteed aan extra spel elementen. We hebben het dan over bonus features e.d.

Gratis gokkasten spelen

Bij Fruits4Real is het mogelijk om zonder account alle gokkasten gratis te spelen. Je bezoekt hun website door op bovenstaande afbeelding te klikken en je kiest een gokkast uit. Deze wordt binnen enkele tellen geladen met 10 euro fictief speelgeld. Zodoende kan je gelijk op de Start knop klikken en het spel leren kennen. Je zal verrast worden door de vele winsten en algehele speelervaring. Maar het kan natuurlijk gebeuren dat je niet genoeg hebt aan 10 euro. Zodra je saldo de nul bereikt, krijg je de mogelijkheid om wederom 10 euro “gestort” te krijgen. Ook prettig is het gegeven dat je fictieve winsten kan meenemen naar een andere gokkast. Stel je hebt een leuk bedrag bij elkaar gespaard, maar je wil ook eens een andere gokkast proberen… geen probleem je fictieve saldo zal gewoon beschikbaar zijn.

Naast de leuke spelelementen en hogere winsten, zal je ook merken dan Fruits4Real gebruik maakt van de nieuwste technologie├źn. Je spelverloop zal altijd zonder haperingen oid verlopen, mits je natuurlijk over een stabiele internet verbinding beschikt (die echt niet super snel hoeft te zijn).

100% stortingsbonus

Echt geld winnen kan natuurlijk alleen als je met echt geld speelt. Dit wordt nu wel erg aantrekkelijk aangezien Fruits4Real nieuwe spelers verwelkomt met een 100% stortingsbonus. Dit betekend een gratis verdubbeling van je speeltegoed en zelfs zonder benodigde actie zoals een bonuscode. Je hoeft alleen maar een account aan te maken en speelgeld kopen middels 1 v/d 7 stortingsmethodes.

Geld winnen is bij de fruits4real gokkasten zeker een mogelijkheid. Je kan namelijk rekenen op een uitbetalingspercentage van ongeveer 98%. Bij de gokkasten die je in de speelhallen vindt, is dit percentage vele malen lager! Het mooie percentage van 98% betekend natuurlijk niet dat je op elke 100 euro er maar 2 zal verliezen. Het zijn namelijk gemiddelden en er worden ook vaak hoge geld prijzen uitgekeerd.

Helaas is Fruits4Real “tijdelijk” niet beschikbaar voor Nederlandse spelers. BetCity is wat dat betreft een mooi en legaal alternatief.