The Bold & The Beautiful Prijs

Karamba Slots ’n Fun heeft wel een heel unieke prijs:
Win een reis voor 2 personen naar Hollywood voor 5 nachten en 6 dagen. Verblijf in een 5 sterren luxe accomodatie. Backstage tickets voor The Bold & The Beautiful set, ontmoet de cast en een live opname bijwonen.

Wat moet je er voor doen?

Elke speler die een storting doet bij Karamba (t/m 7 Mei 2012), doet automatisch mee aan de aan de The Bold & The Beautiful Hollywood trip loterij. 8 Mei 2012 zal de winnaar bekend worden gemaakt. Een storting dient minimaal 25 euro te zijn en meerdere stortingen, betekent meer kans op deze schitterende prijs.

Karamba Slot ’n Fun?
Bij Karamba kan je meer dan 120 video slot spellen e.a. instant win games spelen. Als nieuwe speler mag je rekenen op gratis 5 euro speelgeld, die je automatisch ontvangt nadat je een account hebt aangemaakt. Een eerste storting wordt beloont met een bonus van 100%. De maximaal te winnen prijs is maar liefst €1.000.000! Verder is de winkans groot, aangezien er gemiddeld gezien op 1 van de 3 spellen een prijs valt. Gewonnen geld prijzen zijn gewoon uit te betalen op je bank- girorekening.

>> Bezoek Karamba en maak kans op de Bold & the Beautiful trip