Scratch 2 Cash

scratch 2 cashScratch 2 Cash is misschien wel de meest bekende aanbieder van online krasloten spellen, maar mag zeker niet op Geld Winnen ontbreken. Vooral niet gezien het feit dat de jackpot sinds kort verhoogt is naar €1.000.000 en je deze zomaar zou kunnen winnen met gratis 5 euro die je na registratie ontvangt (zonder verdere verplichtingen).

Scratch 2 Cash Krasloten

Sinds 2005 is Scratch 2 Cash als onderdeel van NG International Ltd. op de markt en bied een eerlijk, legaal en vermakelijk kansspel aan in de vorm van meer dan 110 kraslot spellen e.a. kansspelletjes. De spellen zijn speelbaar via flash via een beveiligde internet verbinding. Om de veiligheid te waarborgen, bereik je de spelerslobby alleen als je een gratis account aanmaakt. De online krasloten e.a. kansspellen werken allemaal via het zelfde principe: je bepaald je inzet, ontvangt een uniek gecodeerd “lot” en je ziet nadat je het spel gespeeld hebt, gelijk wat je eventueel gewonnen hebt. Het speelprincipe is dus erg eenvoudig te noemen, maar daardoor niet minder leuk. Het feit dat je gelijk ziet wat je evt. wint, maakt het erg spannend. Daarnaast is er veel aandacht voor speelvermaak. De spellen zien er allemaal aantrekkelijk uit en veelal zijn er extra bonus win opties toegevoegd.

Gratis speelgeld

Natuurlijk is geld winnen leuk als het je zelf geen cent gekost heeft. Vooral als je het gewonnen geld bedrag ook nog eens snel op je rekening kan laten bijschrijven. Scratch 2 Cash maakt dit mogelijk in de vorm van gratis 5 euro speelgeld (per huishouden). Hoe ontvang je deze..? Maak een account aan bij Scratch 2 Cash, kies voor “Echt geld spel” en je zal zien dat het gratis speelgeld gelijk in je saldo balans staat. Je kan hiermee kennis maken met alle kraslot – e.a. kanspellen en zelf ervaren hoe spannend het is om kans te maken op geweldige geld prijzen. De beschikbare jackpots zijn hoog, maar bedenk wel dat de inzet dan ook vrij hoog is. Het is altijd mogelijk om te kiezen voor bijvoorbeeld een inzet van 10 cent per spel en hierdoor langer spelplezier te beleven. De maximaal te winnen prijzen zijn zelfs met een inzet van 10 cent al aantrekkelijk! Wist je trouwens dat gemiddeld gezien op 1 van de 3 loten een prijs valt?

>> Gratis krasloten t.w.v. €5 bij Scratch 2 Cash