Prime scratch cards

Gratis kans maken op mooie geld prijzen? Dit is bij Prime Scratch Cards zeker mogelijk! Als nieuwe speler ontvang je namelijk 20 gratis online krasloten t.w.v. 5 euro. Het enigste wat je hiervoor hoeft te doen, is een account aan te maken en in te loggen op je persoonlijke account. Je zal dan de spelerslobby bereiken en je zal gelijk zien welke 20 krasloten je in de echt geld speelmodus 20 keer kan uitproberen. Totaal zijn er ruim 180 kansspelletjes die overzichtelijk geordend staan in diverse genres. Vanzelfsprekend zijn de spellen Nederlandstalig en makkelijk speelbaar. Er is echter ook veel aandacht besteed aan het speelplezier. Vele krasloten e.a. kanspelletjes hebben leuke animaties en extra bonus win mogelijkheden. Gemiddeld gezien valt er op 1 v/d 3 spellen een prijs, zodat je zelfs met je gratis speelgeld aardig lang kan spelen als je je inzet laag houd.

De maximaal te winnen geld prijzen zijn gigantisch bij Prime Scratch Cards, wat dacht je van een jackpot van 1 miljoen euro met een inzet van slechts 1 euro? Daarnaast hebben veel spellen een max. te winnen bedrag van €200.000. Zelfs als je speelt met een inzet van 10 cent, dan kan de max. te winnen prijs nog een paar duizend euro zijn.

Bevallen de online krasloten e.a. kansspellen van prime scratch cards je wel, maar is je gratis speelgeld op? Maak gerust gebruik van de 100% welkomstbonus die je bij een eerste geld storting ontvangt. Je saldo opwaarderen kan veilig en snel met o.a. een iDEAL betaling. Uitbetalingen kan je snel en discreet op je bank- girorekening ontvangen.

>>Prime Scratch Cards beschikt nog niet over een kansspelen vergunning. BetCity is wel legaal,