Karamba

karambaGeld winnen is altijd leuk, vooral als je geld wint met het spelen van gratis video slots en andere leuke spellen. Karamba “Slots ’n Fun” maakt dit mogelijk. Als nieuwe speler mag je namelijk gratis speelgeld verwachten als je een account aanmaakt. Je krijgt €5 zonder verplichtingen en je hebt hiermee 5 gratis kansen op de jackpot van €1.000.000! Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om met een lagere inzet te spelen, het zal je verbazen hoeveel je kan winnen met een inzet van slechts 10 cent per spel.

Karamba uitleg

Zonder software te hoeven downloaden en te installeren, bied Karamba middels flash een grote verzameling video slots en andere geld win spellen aan. Deze zijn zowel in de gratis modus als echt geld modus te spelen, echter registreren is vooraf noodzakelijk. Zoals gezegd wordt registreren beloont met gratis echt speelgeld. Daarnaast mag je rekenen op een 100% bonus bij je eventuele eerste geld storting (via iDEAL mogelijk).

Karamba maakt deel uit van NG International Ltd. en is een opvolger van o.a. de bekende krasloten platforms Hopa en Scratch2cash. Karamba staat echter meer in het teken van een grote verzameling video slots / casino slots / fruitautomaten, in diverse uitvoeringen. Naast de vele slots zijn er tientallen andere geld win spelletjes te vinden. Alle spellen bieden veel speelplezier en speelgemak. Daarnaast kan je als speler bij elk spel bepalen hoeveel geld je wil inzetten. Ga je voor het grote geld met een hoge inzet, of neem je genoegen met een jackpot van €2.000 als je per spel maar 10 cent inzet? Bij de laatste keuze kan je erg lang spelen met een relatief laag speelbudget, vooral als je weet dat bij 1 op de 3 spellen er wel een prijs uit gaat.

Een gokje wagen kan erg leuk zijn, geld winnen maakt het nog leuker. Bedenk echter wel dat Karamba kansspelen aanbied. Je kan dus ook geld verliezen. Hierbij is het wel goed om te weten dat Karamba voldoet aan een eerlijk kansspel beleid, o.a. door een gelicentieerd en structureel gecontroleerd spelsysteem. Wel geluk in het spel? Vraag gerust een uitbetaling aan, deze zal binnen 48 uur verwerkt worden en vervolgens op je rekening bijgeschreven worden.

>>Karamba beschikt helaas nog niet over een NL kansspel vergunning, BetCity is een legaal alternatief.