7 euro gratis krassen

De meeste online krasloten websites die we op onze website hebben staan, geven nieuwe spelers 5 euro speelgeld of helemaal geen gratis speelgeld. Sinds kort kunnen we onze bezoekers door verwijzen naar een wel erg leuke gratis aanbieding… je ontvangt namelijk €7,- gratis speelgeld bij Scratchmania, helemaal automatisch en zonder verplichtingen. Het enigste wat je hiervoor hoeft te doen, is een account aanmaken. En als je met je gratis speelgeld geen geluk in het spel hebt gehad, kan je er nog altijd voor kiezen om gebruik te maken van een mooie 100% bonus actie.

ScratchMania

De online krasloten & instant win games aanbieder Scratch Mania is in Nederland nog vrij onbekend. Desondanks bestaan ze al sinds 2008 en bieden ze eerlijke en vermakelijke kansspelletjes aan met een reële kans op mooie geld prijzen. Gemiddeld valt er op 1 van de 3 spellen een prijs en maak je kans op verschillende hoofdprijzen van €200.000,- Zoals gezegd kan je bij ScratchMania verschillende online krasloten spellen vinden, ze bieden daarnaast ook leuke fruitautomaten e.a. geld win spelletjes aan. Het totale aanbod van spellen ligt rond de 60, echter er komen regelmatig nieuwe bij zoals onlangs het fruitautomaat spel “Gangnam Style”.

ScratchMania is gevestigd in Cyprus en voldoet aan de daar geldende eisen van de loterijen en kansspelen wetgevingen. Dit klinkt misschien wat vreemd, maar in Nederland is het vooralsnog niet mogelijk om een online kansspelen vergunning te verkrijgen. Je bent als Nederlander echter wel gewoon welkom en je kan zelfs rekenen op een Nederlandstalige website, spel omgeving en stortingsmethodes als iDeal. Verder is het handig om te weten dat je speelt via een gecontroleerd spelsysteem, waarbij alle spelers evenveel kans maken om te winnen (er is geen beïnvloeding v/d uitslag mogelijk, zoals ook niet het geval is bij de kartonnen offline krasloten). ScratcMania hanteert een uitbetalingspercentage van 95%, dit is zo’n 30% hoger dan bij de gewone krasloten.

Ben je al bekend met online krasloten aanbieders als Hopa en Scratch2Cash? ScratchMania maakt geen gebruik van het Neogames software, maar heeft een eigen spelsysteem onder de naam Netoplay. Dit houdt in dat je kan rekenen op een totaal ander aanbod van games, een andere vormgeving en speelwijze. Hierbij is er erg veel rekening gehouden met zowel speelplezier, als speelgemak. Je mag dus makkelijk speelbare games verwachten met een hoog “FUN” gehalte.

Gratis speelgeld

Zoals eerder benoemd ontvang je als nieuwe speler automatisch zeven euro gratis speelgeld. Verder mag je rekenen op een welkomstbonus van 100% (gratis verdubbeling van je gestorte speelgeld). Daarnaast zal je regelmatig bonussen kunnen verwachten die rond de 50% liggen en doe je automatisch mee met een spaarprogramma. Je spaart namelijk COMP POINTS die je kan inwisselen voor gratis speelgeld. Zelfs als je met een bescheiden speelbudget slechts af en toe een gokje waagt, kan dit spaarprogramma aantrekkelijk zijn.

Houdt ook zeker de unieke acties in de gaten zoals gratis loterijen e.d. Deze vindt je in de spelerslobby die je bereikt als je inlogt op je persoonlijke account.

Bezoek ScratchMania en ontvang 7 euro gratis

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door www.gratisonlinekrasloten.nl